Navigation

Buyuyen Canavar Sekilsiz Kabus - The Blob 1988 Turkce Dublaj İzle

Buyuyen Canavar Sekilsiz Kabus - The Blob 1988 Turkce Dublaj İzle

MUTLAKA İZLEYİNİZ

Tuhaf bir şekilde sakin bir ormana düşen bir ateş topu, tam düştüğü sırada yaşlı bir adam ve motorsikleti arızalandığı için tamirle uğraşan Brian'ın yanına düşecektir. Ateş topunu gören ikili, neler olduğunu anlamak isterken, jöleye benzer bir nesne görecelerdir.

 Nesneyi incelemek isteyen yaşlı adam, jöleyi ellediğinde bir anda nesne tarafından emilecektir. Bunu gören Brian, kaçarak uzaklaşırken bir çiftin arabayla geçişi kendisine umut olacaktır. Meg ve Paul çifti, Brian'ın okuldan arkadaşıyken yanlışlıkla nesneden kaçan ihtiyara çarpacaktır.

O andan sonra acilen yaşlı adamı hastaneye götürmeye başlarlar. Ancak bir anda Paul'un ölüşü, diğer iki arkadaşı çok tehlikeli bir duruma yüzleştirirken, nesne her geçen dakika büyüyecektir.. 1988 yapımı korku, bilim-kurgu ve gerilim filmi The Blog - Büyüyen Canavar Şekilsiz Kabus,

IMDB'den 6.4/10 puan almıştır. Filmin başrollerini Shawnee Smith, Kevin Dillon ve Donovan Leitch Jr. adlı oyuncular paylaşırken film, 6 ödülün adayı olarak gösterilmiştir..
Orjinal Adı: The Blob
Tür: Dublaj Yabancı, Korku, Bilim-Kurgu, Gerilim,
👿
FRAGMAN TRALİERHD TEK PART 1HD TEK PART 2

İLETİŞİM
Adınız Ve Soy Adınız:

E Posta Adresiniz: *

Film İstekleriniz:

Mesajınızı Buraya yazınız: *

Share
Banner

Post A Comment:

0 comments: