Navigation

Mezarlik Devriyesi – Graveyard Shift (1990) Turkce Dublaj izle

Mezarlik Devriyesi – Graveyard Shift (1990) Turkce Dublaj izle

Bir fabrikada gece vardiyasında çalışan işçiler, sırayla esrarengiz bir biçimde ortadan kaybolmaktadır. Bu sebeple fabrikaya sürekli bir işçi alımı yapılmaktadır. Fabrikanın müdürü, burada çalışan işçileri elinden geldiğince zor koşullarda çalıştırmakla kalmayıp, bayan işçileri de taciz etmektedir.

Bayanlar ise, gece vardiyasına yazılmaktan korktukları için bu duruma sessiz kalmaktadırlar. İşe yeni başlayanlardan birinin bu bayanlardan birine yardımcı olması ve müdüre karşı tavrını koyabilmesi, yöneticilerini ve bazı çalışanları rahatsız etmeye başladığında, müdür bir temizleme ekibi oluşturarak, işçilerin nedeni bilinmeden kaybolduğu depoyu kullanıma hazır hale getirmek için bir gece vardiyası programı hazırlar.

Program gereği o gece biraraya gelen kahramanımız ve diğer işçiler, depoyu temizlemekten çok hayatta kalma savaşı vereceklerinden habersiz toplanırken, fabrika müdürü ise bu temizliğe dahil olacağını bilmeden kontrol için fabrikaya doğru yola çıkmıştır.

Oyuncular:David Andrews, Kelly Wolf, Stephen Macht 
Yönetmen :Ralph S. Singleton
IMDb puanı: 4.8/10
Yapım yılı: 1990
Ülke: ABD
Süre: 85 - Dakika
Diğer adı: Graveyard Shift (1990)
👿
FRAGMAN TRALİERHD TEK PART 1HD TEK PART 2HD TEK PART 3HD TEK PART 4HD TEK PART 5HD TEK PART 6HD TEK PART 7HD TEK PART 8HD TEK PART 9HD TEK PART 10

BOZUK FİLM BİLDİR
Adınız Ve Soy Adınız:

E Posta Adresiniz: *

Film İstekleriniz:

Mesajınızı Buraya yazınız: *

Share
Banner

Post A Comment:

0 comments: